Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Babcakova Stardance

To že je StarDance semeništěm nových vztahů ví už každý. 1 day agoPopulární soutěž StarDance letos zkomplikovaná koronavirem je vždy plná tance a elegantní zábavy.

Babcakova stardance
Eva Buresova Red Leather Jacket Red Leather Leather Jacket

I proto se snaží známé tváře v zákulisí zabavit jako třeba Jan Cina který zkoumal co má pod šaty Marika Šoposká.

Babcakova stardance

. Pokud by se situace ještě jednou opakovala. Koho nemůžou diváci vystát. MasterChef má novou Pavlínu. Není to kvůli tanci ale kvůli nemoci která jí znemožnila další účast.

První valčík Simony Babčákové a Martina Prágra ve StarDance sklidil u poroty úspěch. Tajemství hvězdy StarDance Černochové. Zatímco si ještě během dneška dělala legraci na sociálních sítích že určitě vypadne ona ale nikdo jí to nevěřil ona už tušila že nebude moci pokračovat. Taneční soutěž StarDance navštívil nezvaný host.

V sobotu Simona Babčáková 48 poprvé zatančila ve StarDance a za své vystoupení sklidila chválu od porotců i diváků. To jakým způsobem se tulí ke svému tanečníkovi Martinu Prágrovi 27 objímá ho i líbá tak toho si nešlo během sobotního přímého přenosu nevšimnout. Patří tento sympatický pár k vašim favoritům jedenácté řady oblíbené taneční soutěže. Česká televize ohlásila mimořádné změny v sestavě letošních soutěžících StarDance.

Kvůli covidu a povinné karanténě nebudou v sobotu tančit Simona Babčáková a Mirai Navrátil. Babčáková se na Instagramu rozhodla že začne o hlasy v soutěži bojovat nečekaným způsobem - vytvořila komická videa. Tím že tuto sobotu vypadla páry hned dva se tak vše vrátilo do starých kolejí. Mohlo by vás zajímat.

Nebyla totiž očkovaná a moderátorce Tereze Kostkové 45 byl zjištěn koronavirus. Herečka se ale nehroutí už spřádá plány se svým tanečním partnerem. Také u tří tanečníků dojde k výměně. 1 day agoStarDance tak navzdory peripetiím pokračuje tak jak má.

Na konci se pak muselo vyřazovat již klasicky - a tehdy se rozloučili Zdeněk Godla a Tereza Prucková. Minulou sobotu se totiž neplánovaně nevyřazovalo právě kvůli covidu a karanténě díky které vystoupilo méně tanečních párů. A z jeho slov je zřejmé že si vůbec neuvědomuje vážnost situace. Na instagramovém profilu herečky Kateřiny Kairy Hrachovcové se nedávno objevil odvážný snímek na kterém toho dotyčná odhalila až až.

Zatímco pandemie koronaviru zase útočí plnou silou a nemocnice se začínají plnit neočkovanými pacienty on si stěžuje že se nemůže jako neočkovaný zúčastnit sobotního přímého přenosu a vinu hází na pracovnici hygieny která dělá jenom svou práci. Decastelo ví jak na to. 1 day agoSimona Babčáková ve StarDance dotančila. Klíčem má být tanečník.

Jen pár dnů před prvním kolem oba osedlali koně podívejte se jak si oba udělali radost a co prozradili v rozhovoru o StarDance o sobě i o vzájemných sympatiích. Nemohli se tak účastnit třetího kola soutěže. 15 hours agoWe would like to show you a description here but the site wont allow us. Bohužel tentokrát taneční pár soutěž opustil už na začátku dílu - vyřazena byla pro nemoc dvojice - Simona Bančáková 48 a Martin Prágr 24.

Herečku schvátila nemoc a nemůže v soutěži pokračovat 6. 22 hours agoVe StarDance to žije už hodiny před začátkem přímého přenosu. Herečka Simona Babčáková 48 se společně s tanečníkem Martinem Prágrem 26 nemohla zúčastnit posledního dílu taneční show StarDance. Prvotní euforii ale překazily zdravotní komplikace se kterými oblíbená herečka v těchto dnech bojuje.

Odhodila totiž svršky a dala fanouškům možnost aby se pokochali jejím tělem. Mirai Navrátil se ozval svým fanouškům. Než všechny účinkující nalíčí a obléknou nějakou dobu to trvá. Na taneční parket přitančil Covid a nadělal slušnou paseku.

A možná si toho je vědoma i letošní hvězda Simona Babčáková 48 toho času prý nezadaná. Místo diety listí. Listopadu 2021 2025 Po Tereze Kostkové 45 kterou kvůli onemocnění covidem minulý týden v moderování nahradil Aleš Háma 48 onemocněla i Simona Babčáková 48. Ačkoliv byla nakažena moderátorka Tereza Kostková do karantény museli i soutěžící zpěvák Mirai Navrátil a herečka Simona Babčáková jelikož nebyli očkováni.

1 day agoNečekaný konec Simony Babčákové 48 ve StarDance. Zjistěte jak to dopadlo. MasterChef má novou Pavlínu. A co víc všechno na vlastní oči z hlediště.

Babcakova stardance
Pin On Revue

Babcakova stardance
Pin On Vse Ze Zivota Celebrit

Babcakova stardance
Pin On Vse Ze Zivota Celebrit

Babcakova stardance
Andrea Cunderlikova Actors Celebrities Andrea

Babcakova stardance
Helena Dvorakova Actors Men Sweater Turtle Neck

Babcakova stardance
Pin On Revue

Posting Komentar untuk "Babcakova Stardance"